LOTURI PENTRU CONSTRUCTII CASE BRASOV, LOTURI TEREN CASA BRASOV

LOTURI PENTRU CONSTRUCTII CASE BRASOV, LOTURI TEREN CASA BRASOV

 • loturi halchiu

  Loturi Halchiu

  Situată la 15 km distanță de Brașov, în partea de nord a Țării Bârsei și una dintre cele mai vechi așezări din aceasta zonă, comuna Hălchiu este locația ideală pentru casa dumneavoastră, prin faptul că oferă liniștea și confortul atât de mult dorite.

  Desfășurat pe o suprafață totală de 144.500 mp.

  Vezi disponibilitate »

 • loturi tarlungeni

  Loturi Tarlungeni

  Locația loturilor de teren se află la o distanță de 3 km de Brașov spre Tărlungeni, pe Drumul Județean 103 A, zona denumită “IZVOR “.

  Suprafața totală a terenului este 19.400 mp din care s-au dezmembrat 22 de loturi de teren cu destinația construcții case S+P+E+M și drumul interior privat care este lat de 10 m, are 2 benzi de rulare auto – 7 m lățime.

  Vezi disponibilitate »

Proiect Halchiu
 

Situată la 15 km distanță de Brașov, în partea de nord a Țării Bârsei și una dintre cele mai vechi așezări din aceasta zonă, comuna Hălchiu este locația ideală pentru casa dumneavoastră, prin faptul că oferă liniștea și confortul atât de mult dorite.

Desfășurat pe o suprafață totală de 144.500 mp, proiectul “Flori de Tei Residence“ prin PUZ-ul (plan urbanistic de zonă) aprobat oferă următoarele facilități:

 • loturi de case, 85 de unități, cu suprafețe cuprinse între 1000 și 1700 mp, POT =30 %, CUT=1, regim de înălțime S+P+E+M;
 • dotări de cartier: clinică medicală și grădiniță, ce se vor desfășura pe o suprafață de 4435 mp, POT=40 %, CUT=1,4, regim de înălțime S+P+E+M;
 • zona comercială și teren de sport, ce se vor desfășura pe o suprafață de 9831 mp, POT=40 %, CUT= 1,6;
 • zona verde: parc de joacă, ce se va desfășura pe o suprafață de 1275 mp.

Din punct de vedere al reglementărilor urbanistice, drumurile interioare au o lățime de 11 m, ce includ 3,5 m pentru fiecare bandă de rulare auto, 0,5 m pentru intruducerii utilităților și 1,5 m pentru trotuar, situat de o parte și de alta a străzii.

În prezent, în baza PUZ-ului aprobat, ternul este intravilan cu destinația prevăzută, se poate obține Autorizație de Construcție, de la primăria Halchiu.

Comuna Hălchiu dispune de străzi asfaltate, utilități existente (apă curentă, canalizare, gaz, electricitate, centrală telefonică digitală) 2 școli generale, grădiniță, clinică medicală ce include un cabinet stomatologic modern tehnologizat, magazine, cofetărie, poștă, bancă dotată cu ATM, centru de zi pentru bătrâni și vârstnici, primul centru maternal din județul Brașov, toate acestea asigurând buna desfășurare a traiului în localitate.

Proiect Sacele - Tarlungeni
 

Locația loturilor de teren se află la o distanță de 3 km de Brașov spre Târlungeni, pe Drumul Județean 103 A, zona denumită “IZVOR “.

Infrastructura existentă foarte bună conferă un aces rapid către locație, din oraș de pe strada Zizinului, în direcția de mers spre Târlungeni, după sensul giratoriu care traversează centura ocolitoare a orașului.

Suprafața totală a terenului este 19.400 mp din care s-au dezmembrat 22 de loturi de teren cu destinația construcții case S+P+E+M și drumul interior privat care este lat de 10 m, are 2 benzi de rulare auto – 7 m lățime – diferența de 3 m reprezintă trotuar și zona de utilități – iluminat public.

Loturile de teren în suprafață de 857 mp sunt compuse din parcela efectivă de teren 657 mp (18 m deschidere la stradă și 36,5 m adâncime) + 200 mp cota de drum aferentă.
Pe unele dintre loturite vândute sunt construite case.